TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

Akce
TrueLife NannyCam H32 je digitální video chůvička s přehledným barevným 3,2 palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem, automatickým nočním módem. Přenos zvuku i obrazu je vysoce kvalitní ve dne i v noci. Můžete být v klidu a mít jistotu, že je s Vašimi blízkými vše v pořádku, protože použitá digitální technologie s frekvencí 2.4Ghz zaručuje bezpečný a stabilní signál. Celý popis
Ušetříte 500 Kč 2 690 Kč
2 190 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 500 Kč 2 690 Kč
2 190 Kč
Platí do 30.6.2022 nebo do vyprodání
Zánovní / jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Daniel Č.
15.8.2021
Ověřený nákup
Poměr cena / výkon ideální. Hledali jsme chůvičku s kamerou, kterou bychom mohli sledovat prcky, když jsme mimo doslech dětské ložnice. Displej je dostatečně velký s nočním viděním a i rozlišení je naprosto dostačující, část s displejem vydrží i celkem dlouho nabitá, takže není potřeba sedět stále v blízkosti zásuvky. Potěšil i celkem dlouhý dosah.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.9.2021
Ověřený nákup
Lahka obsluha ,pekny jasny obraz v tme
Trhany prenos cca1 sek.pozadu.....bateria nema vydrz cely den ,po par hpdinach sa vybije,kamera musi byt stale zapojena v el.sieti......hruby zastaraly usb conektor,tazko sa nan zhana externa powerban…
Pavla M.
5.8.2021
Ověřený nákup
Obraz krásný, dosah přiměřený, vše funguje jak má plus dlouhá výdrž baterie.
Michal V.
21.5.2021
Ověřený nákup
Velmi dobře funguje, a s držákem s 3D tiskárny na postýlku dobrý obraz i zvuk. Držák prodává na Bazošu https://deti.bazos.cz/inzerat/135146221/drzak-kamery-truelife-nannycam.php
Martin S.
6.11.2021
Ověřený nákup
Už se přesně nepamatuju, zkoušeli jsme ji jen krátce. Vadila nám mizerná kvalita obrazu a nesmyslně svítící světýlko v noci, které rušilo dítě. Nakonec jsem zkusmo koupil daleko levnější kameru od Xiaomi a je to nebe a dudy, skvělý obraz za jakýchkoliv podmínek a infrasvětlo se nijak neprojevuje, kamera nesvítí. Takže Truelife opravdu ne.
Anežka H.
8.4.2021
Ověřený nákup
Úžasný stabilní dosah.. A super, že nemusí být domácí kamera připojena k síti..
Lenka P.
15.2.2021
Ověřený nákup
-
Miluše V.
15.12.2020
Ověřený nákup
Super👍 spokojenost!
Alena K.
8.12.2020
Ověřený nákup
Poměr kvalita a cena
Noční obraz
Melodie
Mikrofon v rodičovské jednotce
Plně dostačující obraz
Slabší přenos přes silné zdi starého domu
Asi vteřinová prodleva obrazu
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.11.2020
Ověřený nákup
Super videopestúnka, výborná investícia. Ako jedinú nevýhodu vidím, že detská stanica sa nedá dobre uchytiť na postieľku. Nemá žiadny držiak, prípadne nejaký štipec.
krásny obraz
super dosah
dajú sa pustiť uspávanky
rozprávanie na dieťa cez rodičovskú stanicu
nekomfortné uchytenie detskej stanice
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.9.2020
Ověřený nákup
Pěkný obraz a zpětné hovory
Kamera nemá svojí baterii
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.8.2020
Heureka recenze
Pěkný obraz Zvuk dobrý Funguje i mluvení na dítě z jiného pokoje, stejně tak spouštění melodie
Obraz a zvuk se přenáší s maličkým zpožděním, ale není to žádná závada
Jaroslav S.
1.6.2020
Ověřený nákup
Slaba baterie v obrazovce, nekvalitni obraz a lcd, nekvalitni zvuk, nestabilni zakladna kamery a chabe moznosti uchyceni. Nemoznost provozu vysilace na baterie. Nocni prisviceni pod cockou je neprakicke, pokud kamera smeruje z neceho dolu stini si.
dobry signal
mnoho viz text recenze
Ivona J.
21.6.2022
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.5.2022
Heureka recenze
poměr cena/výkon jednoduchá obraz je velice kvalitní