TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32

TrueLife NannyCam H32 je digitální video chůvička s přehledným barevným 3,2 palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem, automatickým nočním módem. Přenos zvuku i obrazu je vysoce kvalitní ve dne i v noci. Můžete být v klidu a mít jistotu, že je s Vašimi blízkými vše v pořádku, protože použitá digitální technologie s frekvencí 2.4Ghz zaručuje bezpečný a stabilní signál. Celý popis
2 590 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1086821

Recenze (0)

Lenka P.
15.2.2021
Ověřený nákup
-
Magdalena k.
19.1.2021
Ověřený nákup
Veľmi uľahčí život 👍🏿
Jaroslav S.
1.6.2020
Ověřený nákup
Slaba baterie v obrazovce, nekvalitni obraz a lcd, nekvalitni zvuk, nestabilni zakladna kamery a chabe moznosti uchyceni. Nemoznost provozu vysilace na baterie. Nocni prisviceni pod cockou je neprakicke, pokud kamera smeruje z neceho dolu stini si.
dobry signal
mnoho viz text recenze
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.5.2021
Ověřený nákup
Funguje jak má. Používaná teprve necelý měsíc. Zatím jsme spokojeni.
Anežka H.
8.4.2021
Ověřený nákup
Úžasný stabilní dosah.. A super, že nemusí být domácí kamera připojena k síti..
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.4.2021
Ověřený nákup
Čekáme na narození vnoučka.Zatím vyzkoušeno doma v pokoji na psech.Fungovalo výborně.
Miluše V.
15.12.2020
Ověřený nákup
Super👍 spokojenost!
Jana S.
9.12.2020
Ověřený nákup
Doma super,funguje.Jen venku ztrácí bohužel signál.A to i přes to,že dosah nebyl přesáhnut.
Alena K.
8.12.2020
Ověřený nákup
Poměr kvalita a cena
Noční obraz
Melodie
Mikrofon v rodičovské jednotce
Plně dostačující obraz
Slabší přenos přes silné zdi starého domu
Asi vteřinová prodleva obrazu
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.12.2020
Ověřený nákup
Spokojnost. Aj ked monitor, ktory mam u seba ma velmi silne modre podsvietenie, co je v noci dost rusive a hlasovy prenos "trochu" nestiha - treba hovorit pooomaly
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.11.2020
Ověřený nákup
Super videopestúnka, výborná investícia. Ako jedinú nevýhodu vidím, že detská stanica sa nedá dobre uchytiť na postieľku. Nemá žiadny držiak, prípadne nejaký štipec.
krásny obraz
super dosah
dajú sa pustiť uspávanky
rozprávanie na dieťa cez rodičovskú stanicu
nekomfortné uchytenie detskej stanice
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.11.2020
Ověřený nákup
Za malo penazi malo muziky....
Vendulka J.
16.11.2020
Ověřený nákup
Funguje skvěle👍
Denisa T.
2.11.2020
Ověřený nákup
Vybrala jsem na základě recenzí, protože jsem potřebovala co největší dosah. Dosáhne opravdu až na zahradu, která je daleko za domem.
Vítězslav O.
22.10.2020
Ověřený nákup
Vše v naprostém pořádku.Můžu jen doporučit.