Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ černá (920-007151)

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus CZ černá (920-007151)

Klávesnice Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus umožňuje bezdrátové ovládání vašeho notebooku i když je připojen k televizoru. Díky dosahu bezdrátového připojení 10 metrů můžete váš notebook ovládat, aniž byste museli vstát z gauče. Díky velkému 9 cm vestavěnému touchpadu se procházení se svislý i vodorovný posunem stává intuitivní záležitostí. Celý popis
1 299 Kč
849 Kč
-34%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 812330

Recenze (0)

Ivana V.
17.3.2017
Ověřený nákup
Super. Žádná komplikace.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.4.2021
Ověřený nákup
Nevím, asi záleží na použití, ale jako klávesnice / myš je to moc malé, jako dálkový ovladač je to moc velké. Ve výsledku mi to připadá jen o něco málo lepší než klasická klávesnice s myší.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.4.2021
Heureka recenze
Malá a propracovaná
Jan K.
5.12.2020
Ověřený nákup
No problem
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.12.2020
Heureka recenze
bez instalace software snadné připojení k TV i PC touchpad
nízké klávesy netypické rozložení kláves (např. home je na šipce vlevo + tlačítko FN) nemá num pad
Tomáš K.
23.11.2020
Ověřený nákup
Uvidíme po dlouhodobějším používání. Zatím ozkoušeno, funguje, dosah na cca 4 metry bez problémů. Jako šmejd nepůsobí.
Tomáš H.
14.11.2020
Ověřený nákup
Malá klávesnice, ale plasty dost chatrné k TV stačí
Hana S.
18.9.2020
Ověřený nákup
vše O.K.
László M.
28.8.2020
Ověřený nákup
Klávesnica sa bez problémov spárovala, funguje.bezproblemovo. Pozor !!! ... netreba zabudnúť vsunúť pribalenú zástrčku do USB konektora denného zariadenia.
Fakulta c.
11.8.2020
Ověřený nákup
ok
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.6.2020
Ověřený nákup
Oneskorená reakcia, touchpad ide len pri spustenom internetovom prehliadaci a inde sa treba preklikavat šipkami
Roman V.
2.6.2020
Ověřený nákup
Nefunguje se všemi aplikacemi v TV. Některé příkazy nelze zadat.(TV Samsung)
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.5.2020
Heureka recenze
Vše, jak má být...
Petr B.
19.5.2020
Ověřený nákup
Dělá co má
Ivan S.
24.2.2020
Ověřený nákup
spokojný