Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1407931

Philips 328E1CA (328E1CA/00)

Philips 328E1CA (328E1CA/00)

Výprodej
31,5" univerzální monitor Philips 328E1CA (328E1CA/00). VA panel, rozlišení 4K UHD 3840×2160, jas 250cd/m2, statický kontrast 2500:1, odezva 4 ms, obnovovací frekvence 60 Hz. Rozhraní: 2× HDMI 2.0, DP 1.4, 3,5mm jack. Technologie: Flicker Free, Low Blue Light, Adaptive Sync Technology, DDC/CI, Ultra Wide Color, HDCP. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
9 790 Kč
8 959 Kč
Zboží od: MALL
9 790 Kč
8 959 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

29.9.2022 k osobnímu odběru
Prodejny
29.9.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Ochraňte své zařízení kdekoliv na světě.

Poškozené zařízení opravíme, neopravitelné nebo odcizené vyplatíme. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
19.9.2022
Ověřený nákup
Pokud je za 8.000 Kč, pak je to výborný poměr cena výkon; obraz samozřejmě znatelně horší než IPS, horší podání obrazu z úhlu, ale pro práci je toto rozlišení a prohnutí perfektní. Velká nevýhoda je nemožnost nastavení výšky, noha je nepolohovací, ale snadno např. vyměníte za nastavitelnou nohu ze stašího monitoru.
Marián K.
11.9.2022
Ověřený nákup
naplnil ocakavania, 4k pri praci je prijemne a musim uznat, ze na zahnutom monitore sa pracuje lepsie. zvuk stoji za prdlajz, ale kto by na monitore pocuval solidne audio...
Miroslava M.
19.2.2021
Ověřený nákup
Spokojenost.
Libor M.
27.11.2020
Ověřený nákup
Ty repro jsou celkem dobré, v systému se to objeví jako další repro při připojení přes HDMI, jednoduše jde přepínat mezi zdroji, pohoda. Když jsem pak přišel na 1 den do práce kde mám 2x27” těsně vedle sebe tak to bylo takové nepřirozené
4K je krásné jemné
Cena
Zakřivení je tak akorát
Petr V.
8.11.2020
Ověřený nákup
Za 9tis se jedná o skvělý 4k monitor, na práci naprosto ideální.
Prohnutí
Dobře čitelný i v přímém světle
nemá USB
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.10.2020
Heureka recenze
Cena Prohnuty panel Polomatny Ideální pro práci
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.5.2020
Heureka recenze
4k rozlišení Prohnutá obrazovka Reproduktory Dva vstupy hdmi 2.0 Nesmyslně řešené konektory kolmo do prostoru takže když na Vesa držák dáte pc Intel Nuc s konektory dolu tak to do sebe naráží a je b…