TrueLife NannyWatch A15

TrueLife NannyWatch A15

Akce: EXTRA SLEVA 20% na vybrané produkty Truelife. Pro uplatnění zadejte v košíku kód TRUELIFE20CZ  ( akce platí od 25.10. do 31.10.2021 nebo do vyprodání zásob)
NannyWatch A15 je digitální video chůvička umístěna v hodinkách s přehledným barevným 1,5 palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem, budíkem, automatickým nočním módem včetně VOX režimu a vysoce kvalitním přenosem zvuku i obrazu s dosahem až 300 metrů.
Celý popis
5 490 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
3 290 Kč
-40%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1405831

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
1.10.2021
Ověřený nákup
Súprava pracuje dobre iba s trochou oneskorenia. Hodinky vydržia v pohode cely deň, a kamera sníma pekne. Pri pohyboch hodinky zavibruju a spustia obraz aj zvuk. Spokojnosť s výrobkom
Lenka V.
16.5.2021
Ověřený nákup
Chůvička nám vůbec nevyhovovala. Sama vydává divné šumivé zvuky, které jsou slyšet v rodičovské jednotce. Špatný obraz. Vráceno.
Soňa D.
18.2.2021
Ověřený nákup
Moc super chuvička doporučuji hodně to usnadní hlídání miminka aspoň se nemusíte chodit každou chvilku koukat na miminko máte ho pod kontrolou i ve vedlejší mistnosti. Opravdu doporučuji.
Pavlína C.
14.9.2020
Ověřený nákup
Velice dobrá chůvička. Obraz na hodinkách je čistý a zvuk dobře slyšitelný. Ovládání není složité a dá se rychle pochopit.
Hodinky můžete mít neustále u sebe na ruce, tak není problém sledovat dítě při domácích pracech nebo při vaření.
Není potřeba obraz neustále kontrolovat. Hodinky Vás vibracemi upozorní, že se něco děje.
Kamera musí být neustále napojená na napájení, takže v dosahu zásuvky. Lze to ale vyřešit připojením na power banku. Pozor ale na konektor, kterým se připojuje ke kameře. Není to standardní microUSB p…
Ve starším domě její dosah nebyl příliš velký. Asi kvůli větší tloušťce zdí.
Tomáš S.
9.9.2020
Ověřený nákup
Zatím vyzkoušeno bez dítěte. Vše se zdá, až na menší výhrady, v pořádku.
režim nočního vidění
snadné spárování
VOX
Praktické řešení dohledu
obraz není plynulý ani na krátkou vzdálenost
slabá hlasitost ukolébavky
používat v dnešní době k napájení miniUSB je největší zvrácenost (nutno sehnat redukce pro powerbanky)
herman k.
28.4.2020
Ověřený nákup
Píše se dosah až 300m ale nemá to ani 15m. Z tohoto důvodu předraženo.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.4.2020
Heureka recenze
univerzální barva jak pro mě tak i pro manžela pěkný doplněk
nic
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.8.2020
Ověřený nákup
Chůvičku jsme vyzkoušeli a vrátili. Nošení na ruce je sice velká výhoda, obraz by byl dobrý, ale zvuk je velmi slabý. Hudba, která hrála metr od chůvy, šla slyšet pouze při přiložení hodinek přímo k uchu. Nedovedu si představit, že by mi měla hlídat nachlazené dítě, vůbec bych neslyšela, co se v postýlce děje...
Nošení na ruce je nesporná výhoda
Velmi slabý zvuk
Martin P.
1.3.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Rychlé reakce,úžasný a ostrý obraz. Dosach po celém domě. Za mě naprosto bezkonkurenční. A úžasné že nemusí člověk s sebou tahat velkou chuvicku,vše na ruce,takže se dá pracovat bez omezení
Irena T.
20.2.2020
Ověřený nákup
Neumí vše, co se uvádí...
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2020
Heureka recenze
designový výkonný