Niceboy Stream Pro (stream-pro)

Niceboy Stream Pro (stream-pro)

Externí webová kamera. Niceboy Stream Pro natáčí ve vysokém rozlišení Full HD a širokém úhlu 90 ° a má vestavěný mikrofon. Je vybavená autofokusem a díky dobré světelnosti si poradí i za horších světelných podmínek. Celý popis
1 499 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 199 Kč
-20%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2487593

Recenze (0)

Tomáš L.
5.12.2020
Ověřený nákup
Nechápu, jak kamera, která se prezentuje jako ''Stream Pro'' může mít takhle bídnou obrazovou kvalitu. Obraz naprosto otřesný, neplynulý, automatická korekce barev šíleně přepaluje. Kamera je opravdu vhodná tak maximálně na videochat...
Cena
Kvalita obrazu
Korekce barev
Josef V.
11.2.2021
Ověřený nákup
Dobre sedi na vrchu monitoru
Zabudovany mikrofon velmi slaby
Divne zkresluje barvy
Kamil H.
9.1.2021
Ověřený nákup
Problem se zvukem pri streamu a youtube nahravani. Zrychluje a zpomaluje. Drivery všechny aktualni. :-/
David B.
14.12.2020
Ověřený nákup
Ne vždy fungující mikrofon. Občas jde potichu a nejde zesílit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.12.2020
Ověřený nákup
Příšerná kvalita obrazu, nic moc kvalita zvuku. Musel jsem vrátit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.11.2020
Ověřený nákup
Kamera dobrá, ale uchycení strašné
Peter R.
20.11.2020
Ověřený nákup
netreba inštalovať nič
slabý mikrofón
Vladimír K.
17.11.2020
Ověřený nákup
Zvažoval jsem reklamaci kvůli zvuku. Ale protože kameru nutně potřebuji a obraz je dobrý, tak jsem se na to vykašlal a zvuk řeším jinak.
Obraz slušný, byť s viditelnými artefakty z komprimace
Kamera dostatečně citlivá i v slabém světle
Zvuk až nepoužitelně slabý. Ale může to být problém tohoto kusu.
Marcela F.
18.3.2021
Ověřený nákup
Skvělé, spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.12.2020
Heureka recenze
naprostá spokojenost, výborný úhel
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.12.2020
Heureka recenze
Nalepovací proužek. Drží kameru na monitoru široký úhel vestavěný mikrofon
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.11.2020
Ověřený nákup
Kamera funguje, obraz je OK. Chcelo by to mozno lepsie uchytenie na monitor - kamera je v podstate len polozena na monitore.
Vojtech D.
18.11.2020
Ověřený nákup
Padol mi presne ako r... na š... , prosto dobrá kúpa ...
Miroslav V.
16.11.2020
Ověřený nákup
Spokojnosť 100 %
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.11.2020
Heureka recenze
dobrá kamera, spolehlivé umístění, ač působí nestabilně, dobře drží na notebooku
mikrofon má trochu slabší, je třeba mluvit celkem nahlas