Britax Römer Duo Plus 2021 Storm Grey

Britax Römer Duo Plus 2021 Storm Grey

DÁREK k nákupu: Elektronické předplatné časopisu Maminka na půl roku zdarma pro všechny členy klubu Pro děti, více informací naleznete ZDE
Autosedačka DUO PLUS spojuje snadnou instalaci a unikátní inovaci. Díky možnosti instalace pomocí systému ISOFIX nebo 3bodového bezpečnostního pásu se sedačka hodí do jakéhokoliv automobilu. Průkopnický systém otočného spoje zajišťuje omezený pohyb směrem vpřed v případě autonehody.
Celý popis
Od prodejce MALL
6 990 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
5 690 Kč
-18%

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 940753008

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
5.8.2020
Ověřený nákup
Synovi se v ni evidentne libi.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.7.2020
Heureka recenze
Kvalitní a bezpečný produkt.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.1.2022
Heureka recenze
Vypada dobre a bezpecne
Prestoze drzi dobre, tak bych ji pridelal i pomoci top-tether, kdyby ten kousek pasky byl soucasti baleni.
Šárka F.
16.11.2021
Ověřený nákup
Malý přešel z vajíčka do sedačky v téměř 16 měsících (skoro 10 kg). V sedačce se zdá být spokojený, usne v ní :), popruhy mají takové tvrdší "polstrování" z vnitřní strany, ale dítěti asi nevadí, je to spíš náš dospělý pocit. Možná by mohlo být lepší "vycpání" kolem hlavy, je tam poměrně prostor po bokách, ale není to nic hrozného. Celkově jsme se sedačkou spokojeni, vybírali jsme hlavně z důvodu přítomnosti Isofixu.
Isofix i možnost pásů
Lehce omyvatelný potah
Lehká
Top tether není součástí
Slabší polstrování kolem hlavy
Tužší zacvakávání/uvolňování popruhů, ale zase je to bezpečné :)
Jitka F.
10.8.2021
Ověřený nákup
Kvalitní dětská sedačka. Lze připevnit na Iso i na pásy. Co mě však super zklamalo bylo, že součástí balení není "kotva" kterou se sedačka extra upevňuje zezadu za sedačku, nebo do kotvícího příslušenství na dně kufru. Lze koupit za příplatek.
Kateřina J.
6.8.2020
Ověřený nákup
Super sedačka
Veronika D.
9.5.2020
Ověřený nákup
Ľahká manipulácia, výhoda že je na pásy a aj isofix. Za pár dní sme si vedeli ísť po ňu co je super :) Aj pomer cena a kvalita
Ivana V.
30.12.2018
Ověřený nákup
Zatim pouzivame jen kratce, synovi se v ni libi, vypada pohodlne.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.4.2017
Ověřený nákup
Lze jen málo naklápět, jinak je ok. Výhoda je, že lze použít s i bez IZO fixu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2016
Ověřený nákup
Výrobek známe, měli jsme už pro první dceru a byli jsme spokojeni.