Britax Römer KID II Black 2021, Moonlight Blue

Britax Römer KID II Black 2021, Moonlight Blue

Britax Römer Kid II Black je lehká autosedačka pro děti od 15 do 36kg, která poskytuje nejvyšší ochranu a může se snadno přenášet mezi automobily a upevňovat pomocí 3-bodového bezpečnostního pásu. Roste spolu s dítětem a zajišťuje ochranu od hlavy až ke kyčlím. Celý popis

default
default
default
default
3 350 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Od prodejce MALL

Skladem 4 kusy

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
21.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1236962004

Recenze (0)

Lucie M.
10.2.2021
Ověřený nákup
Pěkný výrobek, sedačka dobře sedí v autě, dobře se s ní manipuluje. Materiál vypadá také dobře, uvidíme, až bude potřeba vyprat.
Věra D.
12.5.2021
Ověřený nákup
Používáme krátce, ale zatím dobrý, syn říkal že je pohodlná a mladší dcera už ji chce taky :)
Filip H.
5.4.2021
Ověřený nákup
Funguje. Jen je velmi zvlastni ze se da polohovat do 180stupnu. Predpokladam ze je to kvuli bezpecne poloze sedacky v aute.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2021
Heureka recenze
Lehká. Dobře se instaluje. Kvalitní zpracování.
Veronika P.
19.2.2021
Ověřený nákup
Za nás splnila očekávání. Doporučujeme.
Barbora B.
9.2.2021
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojená. Krásná barvička, perfektně ovladatelná, snadná manipulace. Malá si ji vychvaluje.. :))
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.1.2021
Ověřený nákup
Příjemný materiál, měkký posed.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2021
Ověřený nákup
Pekna, bytelna.
Zuzana B.
19.1.2021
Ověřený nákup
V poriadku.
Dominika G.
8.1.2021
Ověřený nákup
Ľahká, jednoduchá manipulácia medzi autami. Spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.1.2021
Ověřený nákup
Jednoduchá, pohodlná a dobře funkční autosedačka pro 8-mi letou dceru. zatím bez výhrad. V akci za dobrou cenu.
Lehká
Snadná manipulace
Zapnutí pásu zvládne dcera sama, jenom následně zkontroluji utažení pásu
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.12.2020
Ověřený nákup
Lehká, jednoduchá manipulace, dítě je v sedačce moc spokojené. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.6.2020
Heureka recenze
Skvělá sedačka Syn je nadšený Pohodlná
Nemá
Aleš F.
1.6.2020
Ověřený nákup
V pohodě sedačka.
Barbara E.
1.6.2020
Ověřený nákup
snadná manipulace, dobrá konstrukce