Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1123984002

COSING Deka MINKY, Žlutá

COSING Deka MINKY, Žlutá

COSING Deka MINKY 100×75 cm je oboustranná a univerzální s použitím nejen v postýlce, ohrádce, koblébce či kočárku v průběhu všech ročních období. Je vyrobena z materiálu MINKY, který je jemný, velmi příjemný a dodává dítěti pocit tepla a bezpečí. Celý popis

Barva

default
default
default
default
default
Ušetříte 65 Kč 419 Kč
354 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 65 Kč 419 Kč
354 Kč
Poslední 3 kusy
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2022
Ověřený nákup
Dobra
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.4.2021
Heureka recenze
Zatím nedošlo k doručení, prověřte si prosím u dopravce než budete posílat dotazník spokojenosti!
Eliška K.
1.1.2021
Ověřený nákup
Příjemná, lehká deka. Malý ji miluje, nemůže bez ní usnout, máme ji 3x do postýlky, do kočárku a jednu když je potřeba vyprat, aby měl náhradu. I po několika praní drží svůj tvar a je pořád heboučká.
I po několika praní drží tvar a je stále příjemná
Rychle schne
Je lehká
Asi nic
Greta H.
4.9.2020
Ověřený nákup
Deka je veľmi príjemná ba dotyk. Farby krásne. Som veľmi spokojná.
Zuzana B.
11.8.2020
Ověřený nákup
Deka je z přijemneho minki materiálu. Mnekounka krásná barva. Vybirali sme k fusaku a do autosedačky. S moc spokojená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.7.2020
Heureka recenze
Deka je nádherná, kvalitní zpracování. Jedna strana měkká (minky), druhá strana tmavě šedá s hvězdičkami. Moc pěkne barvičky. Deka se dá prát v pračce a její tvar, materiál a barvy zůstávají stejné …
peter c.
6.4.2020
Ověřený nákup
Deka je krásna, odporúča sa prať ručne na 40 a nesušiť v sušičke, ja som ju strčila do pračky a sušila v sušičke 10 min na programe vlne, nič jej nie je.
Adriana N.
26.3.2020
Ověřený nákup
Spokojená 😊
Adriana N.
26.3.2020
Ověřený nákup
Spokojená 😊
Pavlína K.
5.3.2020
Ověřený nákup
Velmi prijemna, lehoucka, snadno se udrzuje, nepousti barvu a ma praktickou velikost. Jiz druha, kterou mame..
Andrea S.
23.6.2020
Ověřený nákup
👍🏻
Jana H.
2.3.2020
Ověřený nákup
kupovane na zelanie ako darcek, spokojnost ;)
Jaroslava U.
29.2.2020
Ověřený nákup
Jsem velice spokojená 😌
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.8.2018
Ověřený nákup
Deka je akorát velká (syn necelé dva roky), ideální na teplejší noci do postýlky, materiál příjemný, pěkně ušito. My jsme spokojení :-)