Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1285831001

Summer Infant Zavinovačka SwaddleMe S šedí sloníci

Summer Infant Zavinovačka SwaddleMe S šedí sloníci

Měkoučká zavinovačka SwaddleMe díky kvalitnímu materiálu navodí pocit pohodlí a bezpečí a je vřele doporučována všemi pediatry v USA. Vaše děťádko bude spinkat jako v bavlnce. Celý popis

Barva

default
default
default
default
480 Kč
Prodává MALL
480 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Jaroslava S.
1.6.2020
Ověřený nákup
Oceňuji rychlé dodání. Doporučuji všem maminkám pro klidný spánek novorozených miminek. Zavinovačka je z kvalitní bavlny.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.2.2021
Heureka recenze
Asi jedna z nejlepších věcí, co jsme na mimi pořídili. V zavinovačce se cítí dobře a krásně a klidně v ní spí (obzvlášť v noci k nezaplacení:-))
Dražší, ale za to jakou službu dává, jsme nakonec uznali, že by jsme zaplatili i jednou tolik :-D
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.11.2020
Ověřený nákup
Perfektní. Miminko se v zavinovačce nepotí. Lze jednoduše utáhnout díky suchému zipu.
Málo místa v oblasti nožiček. Syn nosí abdukční balení a už nemá tolik prostoru na kopání kvůli prdům.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.3.2020
Heureka recenze
Pro větší děti než zavinovacka
Práva strana je dlouhá a musí se pokaždé dávat pod záda, aby to nebylo shrnuty.
Kristína K.
11.5.2022
Ověřený nákup
Splní účel
Mäkký materiál
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Naprosta spokojenost. 3tydenni mimco klidneji spi.
Otília B.
29.11.2021
Ověřený nákup
Super, funguje to
Andrea P.
5.9.2021
Ověřený nákup
Vyborna vec...
Monika B.
26.8.2021
Ověřený nákup
Skvělá věc pro neposlušné ručičky, které budí miminko. Dcera v zavinovačce prospinká celou noc v klidu a ráno se mi probudí usměvavá a odpočatá. Přes den ji také občas zabalím, když nemůže zabrat a perfektně funguje. Za mě super!
Jemný materiál
Suchý zip dobře drží
Vhodná na léto i na zimu pod peřinku
Suchý zip je při rozepínání hlučnější
Janka L.
22.8.2021
Ověřený nákup
Som veľmi spokojná, jednoduchšie zaspávanie s pomocou zavinovačky 🙂
Dominika H.
8.8.2021
Ověřený nákup
Super
Jana B.
7.8.2021
Ověřený nákup
Výborné na léto.
Ivana H.
27.7.2021
Ověřený nákup
vybirne na leto, kvalitne zhotovenie. suche zipsy su dostaticne velke a dobre umiestnene abysa dalo babätko zapnut
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.5.2021
Heureka recenze
Pomáhá miminku spát Tenký materiál takže se nepotí
Suchý zip je opravdu silný takže hodně hlasitý
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.4.2021
Ověřený nákup
Tovar som vrátila. Suchý zips je veľmi silný a hlučný.