Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 613861001

Babybjörn Lehátko Balance SOFT Cotton, Black/Dark grey

Babybjörn Lehátko Balance SOFT Cotton, Black/Dark grey

68x

hodnoceno

92 %

spokojenost

4x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
BabyBjörn Lehátko Balance SOFT Cotton je originální lehátko a sedátko v jednom, z odolné 100% bavlny, která je velmi jemná k citlivé dětské pokožce. Celý popis

Barva

default
default
5 295 Kč
4 899 Kč
Prodává MALL
5 295 Kč
4 899 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
22.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Andrea H.
17.3.2020
Ověřený nákup
Výborné ležadlo
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.2.2020
Heureka recenze
+
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2016
Ověřený nákup
Spokojeni.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.9.2015
Ověřený nákup
Naší tříměsíční holčičce se v lehátku líbí, někdy se i dokáže sama rozhoupat.
Martina Ř.
23.12.2021
Ověřený nákup
Teda za ty peníze nic moc hitparáda. Měli jsme za to, že houpátko bude příjemné na dotek...no to není. A koupili jsme ho kvůli naší aktivní dceři (2,5M). Opakovaně v něm pláče, houpání se jí nelíbí, je to tak strohé, že jí nic vlastně nezbaví, jediná pozitivní věc na něm je. Skvěle se v tom pokaždé vyprázdní. Pokud nějaký rodič má doma dítko akční, raději mrkněte po něčem jiném. Jsou to pro nás vyhozené peníze.
Dítě se v tom vyprázdní
Materiál
Nic k zabavení dítka
Monika S.
22.2.2021
Ověřený nákup
Lehatko je fajn. Malemu vyhovuje, je v nem rad. Lehatko dite rozhoupe samo, nejsou nutne baterie ani jine dobijeni. Dite jen nelezi, nesedi, ma i v lehatku pohyb a jako bonus ho to bavi. Zacali jsme ho v nem i krmit, lehatko zapreme o stul, aby se nehybalo. Beru to jako dobrou investici. Cena je sice vyssi, ale hlavne, ze maly je opravdu spokojen.
Eva S.
10.1.2021
Ověřený nákup
Lehátko je skladné, v místnosti zabere oproti jiným malo místa. Dcera (3 měs) jej miluje. Lehátko je pouze houpací, ale to naprosto stačí, jednoduchý pohyb a snadno rozhoupatelné.
Peter K.
15.7.2019
Ověřený nákup
Náš drobec si to veľmi obľúbil dokonca v tím už pár krát aj zaspal. Odporúčam každému kto nepreferujú elektrické hojdacie kresla. Deti sú nich nervózne a nevedia sa prispôsobiť tempu ktoré má elektrické. Toto kresielko je super v tom, že sa dieťatku zlepšuje motorika + je to veľmi skladne a ľahká manipulácia. Naše výlety si bez toho už nevieme predstaviť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.12.2017
Ověřený nákup
Obrovska spokojenost. To jedine, v cem je nas syn (3M) ochoten posedet. Vkusny design, snadna manipulace.
Matej B.
9.1.2017
Ověřený nákup
Veľmi užitočné pre dieťa s refluxom.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.2.2016
Ověřený nákup
Vyhozené peníze, velmi drahé, potah se za rok zcela prošoupal.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2016
Ověřený nákup
Pro malé miminko výborné, až jsme zapomněli na možnost přejití na sedátko klasické :) používali jsme pro první příkrmy atd. Černý potah se po častém praní malinko opírá - možnost praní je ale skvělá - potah lze snadno sejmout. Dobré i na cesty (skladné).
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.10.2015
Ověřený nákup
S tímto lehátkem jsem velmi spokojený, malé (5 měsíců) se v něm velmi líbí a i po delší době sezení a používání cca. 2 měs. se jí sezení v něm neomrzelo. Jen se pořád ještě nedokáže rozhoupat nožičkama sama, tak uvidíme časem. :D
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.6.2015
Ověřený nákup
Perfektná vecička pre dieťa, ktoré sa tam samo zabaví hojdaním a pozorovaním okolia :)