GoGEN Kapesní hra MAXI HRY 150 P Maxipes Fík

GoGEN Kapesní hra MAXI HRY 150 P Maxipes Fík

Akce
Tato kapesní konzole bude ten pravý dárek pro vaše dítě. Hra má barevný LCD displej o úhlopříčce 2,7" (6,9 cm) s rozlišením 960 × 240 pxl. Ve hře je 200 klasických arkádových her, takže vaše dítě může stále objevovat nové hry a nehrozí, že jej zábava brzy omrzí. Celý popis

default
default
699 Kč
629 Kč
Platí do 12.5.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
10.5.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 587178003

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
31.3.2021
Ověřený nákup
Super, kluk ma radost.
Zuzana K.
24.3.2021
Ověřený nákup
Hra má spoustu možností- výběru her. Jediné, co je nevýhodou je angličtina. Ale malým dětem je to stejně jedno a větší si poradí. Šikovný zabiják času:-). Určitě dobrý na cestování, když děti potřebuji zabavit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.2.2021
Ověřený nákup
Vyborna hra do auta
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.2.2021
Ověřený nákup
Tato je hra je skvela. Deti ju pouzivaju v aute, doma su ine, kedze v aute sa pohybovat neda😊
Pavel S.
16.2.2021
Ověřený nákup
Poměrně zajímavý výběr her. Syn je spokojený a já zavzpomínal na doby ZX Spectra :-) Škoda, že jsou hry v angličtině, to je problém zejména u výukových her. Ale pro starší děti to může být naopak zajímavé, procvičí zároveň angličtinu. Výhradu bych měl ještě k použitému mini USB portu. V dnešní době bych čekal spíš micro USB. Zároveň jeho umístění ve spodní části ovladače není ideální při hraní.
Velký a zajímavý výběr her
Mini USB port
Velká spotřeba baterií
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.2.2021
Ověřený nákup
Hra přišla nefunkční , pro dceru která ji dostala k narozeninám to bylo velke zklamání.. Výrobek reklamujeme
Denisa A.
25.1.2021
Ověřený nákup
Okrem toho, že sa zakrátko pokazilo tlačidlo na ovládanie hlasitosti, funguje hra tak ako má. Takže vo všeobecnosti som spokojná, až na tú drobnú závadu
Veronika Š.
6.1.2021
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2021
Heureka recenze
Zaručeně zabaví
brzy vybité baterie ( během dne)
Izabela S.
20.5.2020
Ověřený nákup
Jako hračka do auta k zabavení na hodku postačující.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.2.2020
Heureka recenze
Zabava pro dite pomerne jednoduche ovladani dobře padne do ruky z toho, co je v této kategorii v nabice, tak ok
baterky menime co chvilku, fakt to hodne zere cena mohl byt alespoň obal (nejaky jednoduchy pro prenaseni) není v CJ, ale da se pochopit zapamatovat si, kde která hra je, opravdu trva hlasitost se da …
Peter M.
10.2.2020
Ověřený nákup
Pre menšie deti veľmi dobrá hra
Lenka M.
25.1.2020
Ověřený nákup
Výborná hra pre deti.
Radka H.
13.1.2020
Ověřený nákup
Pro malé děti se z počátku může jevit složitě.
Samuel A.
12.1.2020
Ověřený nákup
vyborne, aj baterky vydrzia dlhsie ako 3 hodiny.... uvidime ci vydrzia ovladacie prvky dlhodobu zataz.