Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1054323

COSING Pěnová podložka Puzzle - Dopravní prostředky 10 ks

COSING Pěnová podložka Puzzle - Dopravní prostředky 10 ks

Pěnová podložka s různými barevnými tvary uprostřed, které lze vyjmout a vkládat jako puzzle. Skvělý doplněk pro hrátky vašich ratolestí a současně slouží jako ochrana před prochladnutím od studené podlahy. Vhodné pro děti od 3 let. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 70 Kč 299 Kč
229 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 70 Kč 299 Kč
229 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
16.6.2022
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.7.2021
Ověřený nákup
Puzzle jsou velmi tenke a slozene ze zbytecne moc malych dilku, takze prenest puzzle na jine misto je temer nerealne
Moc malych dilku
Ivana S.
13.1.2020
Ověřený nákup
zatím málo použito
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.9.2022
Ověřený nákup
Super rychlé dodání jen škoda, že plocha není trochu větší, jinak super 👍
Malá plocha
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.7.2022
Heureka recenze
Kvalita
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.6.2022
Ověřený nákup
Výrobek odpovida zobrazeni
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.4.2022
Ověřený nákup
Podložka je super, zatiaľ sme ju využili len na sedenie pri hraní, keď malý podrastie, bude slúžiť aj ako puzzle. Spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.1.2022
Ověřený nákup
Moc pekne puzzle na podlahu,zahreje a jeste si syn(2,5 roku) vyhraje,kdyz sklada jednotlive casti.Barvy odpovidaji skutecnosti. Jen nejde na zemi moc premistovat,protoze dilky pri nadzvednuti vypadavaji,ale to mi nijak zasadne nevadi.
Michaela F.
29.12.2021
Ověřený nákup
Super
Pavla K.
3.12.2021
Ověřený nákup
Neklouže a není studené.
Veronika Š.
3.11.2021
Ověřený nákup
Super, malý si s nimi děsně vyhraje
Pavla B.
20.10.2021
Ověřený nákup
Plně spokojená
Kristína D.
18.5.2021
Ověřený nákup
velmi lahko sa da vyberat vnutro takze ak to len kusok chcete posunut tak to vypada a je z toho bordel, ale pre vacsie deti super hra.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.5.2021
Heureka recenze
krásné barvy jednoduché tvary omyvatelnost dobrá cena kombinovatelnost s dalšími tvary téže značky
Milada K.
17.4.2021
Ověřený nákup
Super. Sice z toho vypadávají dílky, ale zase si s tím syn vyhraje...a jako podložka je to funkční.