Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1359605

LEGO Friends 41379 Restaurace v městečku Heartlake + LEGO DOTS 41927 Ozdoba na tašku-pejsek

LEGO Friends 41379 Restaurace v městečku Heartlake + LEGO DOTS 41927 Ozdoba na tašku-pejsek

82x

hodnoceno

100 %

spokojenost

2x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Dárek Výprodej
V LEGO® městečku Heartlake voní pizza. Dojeď s LEGO Friends Emmou na skútru do pizzerie, kde na ní čeká Ethan. Pomoz kocourovi Chicovi skamarádit se s Pestem a vyraz s těmito chlupáči na lov dobrot k popelnicím. Přestože je už dnes restaurace zavřená, jeden návštěvník ještě přece jen dorazil. Obleč Ethanovi maskování Prankzyho v podobě černé helmy a pomoz mu nasprejovat graffiti na popelnici a zdi. Celý popis
Zdarma Dárek v hodnotě 169 Kč
LEGO DOTS 41927 Ozdoba na tašku-pejsek
Ušetříte 360 Kč 1 599 Kč
1 239 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 360 Kč 1 599 Kč
1 239 Kč
Poslední kus
Levněji s novou kartou za

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Stanislava K.
8.1.2021
Ověřený nákup
Kreativní
Jakub C.
7.1.2021
Ověřený nákup
Dárek pro neteř. velká spokojenost :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.1.2021
Heureka recenze
Stavebnice má přes 600 dílků Originální a skvělý nápad
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.2.2022
Heureka recenze
Malá nadšená, staví a rozebírá stále do kola, stráví s tím hodně času, lepší než hodiny u obrazovky. Za tu cenu super
Lenka K.
21.12.2021
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.8.2021
Ověřený nákup
Naprosto úžasné lego, ta restaurace se jim opravdu vydařila. Je zde spousta miniaturních doplňků,včetně příborů což je úžasné, takže si můžete vymýšlet příběh opravdu do detailů. I ta popelnice včetně zbytků, to obzvláštňuje.
Výhoda je, že lego je kompatibilní s ostatním legem, což je super, že si tak můžete postavit celé město a můžete to doplnit o lego duplo.
Nevidím žádnou.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.4.2021
Ověřený nákup
Bezvadne
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.4.2021
Ověřený nákup
👍
Zuzana J.
21.2.2021
Ověřený nákup
Pekne lego, potešilo
Dagmar C.
7.2.2021
Ověřený nákup
super, vhodne pre samostatné postavenie od 7 rokov.
Veronika B.
16.11.2020
Ověřený nákup
Jako vždy super!
Renáta Ž.
4.11.2020
Ověřený nákup
Vsetko super!
Vladimír L.
23.5.2020
Ověřený nákup
Vybírat z tolika variant lega není snadné, ale Restaurace měla velký úspěch u naší vnučky.
Jana B.
15.5.2020
Ověřený nákup
Moc hezké, propracované
Martina N.
4.5.2020
Ověřený nákup
Kvalitní stavebnice