Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 821445

Albi Osadníci Catan Kompakt

Albi Osadníci Catan Kompakt

Ať už chcete hrát ve vlaku, na horách či na pikniku, díky chytrému kompaktnímu balení můžete mít Osadníky z Katanu vždy po ruce. Herní komponenty jsou stejné jako v klasické hře, liší se pouze zpracováním. Strategická hra Osadníci z Katanu patří mezi nejoblíbenější moderní deskovou hru na trhu. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 310 Kč 899 Kč
589 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 310 Kč 899 Kč
589 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
16.9.2016
Ověřený nákup
Kompakt verziu sme kupovali, aby sme mohli hrávať Osadníkov aj na cestách (dovolenky, výlety) a nemuseli so sebou vláčiť plnú verziu, nakoľko sme si túto hru veľmi obľúbili. Pravidlami ani obsahom sa nelíši od klasickej verzie, rozloženie hry je naopak rýchlejšie, kedže jednotlivé časti hracieho poľa už majú v sebe integrované číselne označenie. Zo začiatku sme sa domnievali, že z toho dôvodu sú možné len dve možnosti rozloženia hracieho poľa (strana A - pre začiatočníkov alebo B - pre pokročilých), ale obe strany sú vzájomne kombinovateľné, takže môže byť hracie pole vždy iné, čo robí túto hru veľmi zaujímavou a nehrozí, že by nás skoro omrzela (rovnako, ako tomu je aj pri klasickej verzii). Navyše, kompakt verzia obsahuje aj variant hry pre dvoch hráčov (na rozdiel od základnej verzie), takže nie je potrebné dokupovat rozšírenie), ale nám sa tento spôsob hry zdal zbytočne prekombinovaný a zdĺhavý. Ako malé negatívum vnímam plastové zásuvky, ktorých mechanizmus otvárania je mierne nepraktický a obávam sa, že sa môžu časom zlomiť.
Kateřina B.
27.4.2020
Ověřený nákup
Super malé balení, pole i figurky do sebe dobře zapadávají, vhodné i na cesty vlakem.
Jana H.
20.9.2022
Ověřený nákup
Vše v pořádku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.6.2022
Heureka recenze
zábavná hra bystré hlavy
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.3.2022
Ověřený nákup
Dobrý nápad provedení hry. Koupeno jako dárek pro dlouholetou hráčku Osadniků ... S tímto provedením hry spokojenost, až nadšení. Není třeba s sebou tahat "velkou" krabici normální hry. Velikost součástí hry - figurky, karty atd. menší, ale rozhodně akceptovatelné. Pro někoho možná zásadní nevýhoda.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.3.2022
Heureka recenze
Kupeno jako dárek pro dlouholetou hráčku Osadniků ... S tímto provedením hry spokojenost, až nadšení. Není třeba s sebou tahat "velkou" krabici normální hry. Dobrý nápad provedení hry. Velikost sou…
Miroslava F.
13.1.2022
Ověřený nákup
Očakávali sme, že to bude o trochu väčšie. Produkt som z tohto dôvodu spätne vrátila, no prekvapila ma čakacia doba na peniaze. Od 23.12. mi boli peniaze zaslané až 12.1.22, obchod si dáva načas.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.11.2021
Ověřený nákup
špičková hra ale z toho plastu som nesvoj
Zuzana B.
11.1.2021
Ověřený nákup
Dárek k Vánocům pro vnuky - jsou velmi spokojeni a hrají....
Marta V.
25.6.2020
Ověřený nákup
Spokojenost, set vypada hezky a je prakticky na cesty
Zdeňka Z.
4.1.2021
Ověřený nákup
DOPORUČUJI, HRAJEME CELÁ RODINA
Iva B.
8.1.2020
Ověřený nákup
Perfektní hra,super balení k cestování.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.8.2019
Ověřený nákup
Vyborne kompaktne balenie, dieliky pekne sedia, nevypadavaju. Perfektne na cesty, pre tych co maju radi hru catan.
Jakub Ř.
22.7.2019
Ověřený nákup
Naprosto úžasné balení. Vezmu ho kamkoli. Figurky drží dost, ale dají se vytáhnout bez potíží. Hra ve dvou mě možná baví dokonce víc, než ve více lidech. Důvodem je dvojí hod v jednom kole, obchodní karty, ale především taktizování při stavbě pro neutrální hráče. Tím se dá soupeř dobře odříznout :-) Hra mi pak přijde rychlejší.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.3.2018
Ověřený nákup
Skvela hra v cestovnim baleni. Mechanika zustava samozrejme stejna jako u velke verze, navic i pravidla pro 2 hrace. Obrovskou nevyhodou je, ze je to jenom zakladni hra a rozsireni nejsou mozna.