Woody Házení kroužků

Woody Házení kroužků

Házení kroužků je skvělá hra na zahradu pro celou rodinu. Je to zábavný způsob, jak trénovat obratnost a navíc trávit společný letní čas na zahradě nebo na dovolené. Celý popis
309 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Od prodejce MALL

U dodavatele

8.12.2021 k osobnímu odběru
Prodejny
 
8.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 789441

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
24.8.2021
Heureka recenze
zábava jednoduchost
dílenské zpracování
Ludmila K.
4.8.2021
Ověřený nákup
Spojovací díly úplně nezapadaji do sebe.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.7.2021
Heureka recenze
Dodání od více dodavatelů, tzn. různé termíny doručení a více obalových prostředků.
Mária T.
15.6.2021
Ověřený nákup
výborná hra nielen pre deti ale aj pre dospelých
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.6.2021
Ověřený nákup
Nekvalitní provedení, čísla odřené, kolíky nelze pořádně zasunout do otvorů. Střed kříže je poměrně volný. Kroužky jsou poohýbané - ty se snad ještě natáhnou. Účel snad splní, ale jsem zklamaná, jelikož se má jednat o dárek pro dítě.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.4.2021
Heureka recenze
Super zábava pro děti i dospělé
Klára V.
7.4.2021
Ověřený nákup
Cena
Zdeněk B.
20.5.2020
Ověřený nákup
pěkná hra, kroužky je po vytažení z krabice někde narovnat, určitě doporučuji, myslím, že jsou si schopni s tím pohrát malí i velcí ;)
Veronika K.
30.4.2020
Ověřený nákup
Doporučujeme
Markéta M.
28.4.2020
Ověřený nákup
Kvalita provedení je odpovídající. Zabavná hra pro děti i dospělé. Vhodná do interiéru, na terasu i na zahradu. Není náročná na prostor. Spokojenost
Jitka Š.
24.4.2020
Ověřený nákup
hra vypadá kvalitně, ještě nevzkoušená...
Jiřina V.
22.4.2020
Ověřený nákup
Zpracování dost mizerné.
Sabina B.
16.4.2020
Ověřený nákup
Pomer cena/vykon dobry. Mensi deti u toho tedy dlouho nevydrzi, ale to bohuzel u skoro niceho. Jinak dobre zpracovane.
Martina H.
15.4.2020
Ověřený nákup
Trošku boli krúžky pokrčené, inak super.
Eva Š.
17.4.2020
Ověřený nákup
V pořádku