Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1278654

Clementoni Interaktivní pejsek

Clementoni Interaktivní pejsek

Akce
Pejsek KUK je velmi roztomilý. Mluví, zpívá a pohybuje se dopředu a dozadu. Stiskem tlačítek učí děti číslice, barvy a zvířecí zvuky. Když ouška zakryjí oči, začíná hra na schovávanou. Stiskem kostičky na obojku se ouška opět otevřou. Celý popis
Ušetříte 170 Kč 699 Kč
529 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 170 Kč 699 Kč
529 Kč
Platí do 23.8.2022 nebo do vyprodání
Jiní prodejci
S novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Romana D.
11.2.2021
Ověřený nákup
Dcerce se líbí..
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.6.2022
Ověřený nákup
Je to super hračka
Monika C.
2.3.2022
Ověřený nákup
Moc se líbil.
Katarína M.
9.1.2022
Ověřený nákup
Super bol to darcek pre naseho synovca z cz takze plus je ze ma aj slovencinu aj cestinu. Je to zabany psik, urcite odporucam pre deti co zacinaju lozit
Lenka O.
2.1.2022
Ověřený nákup
skvělá hračka, dá se na tom učit všechno možné - barvy, čísla, motoriku, zvuky. Chytlavá písnička..., jezdí různými směry, dokola, splnila očekávání
Věra L.
2.1.2022
Ověřený nákup
jsem moc spokojená líbí se i pravnukovi dík
Elena M.
30.12.2021
Ověřený nákup
Som veľmi spokojná
Lenka Z.
13.12.2021
Ověřený nákup
Je to dárek. Vypadá hezky, ale to je tak vše co můžu napsat.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.12.2021
Heureka recenze
zatím v pohodě
Zdena N.
6.12.2021
Ověřený nákup
krásný pejsek,ale určený od Ježíška,takže nevyzkoušený.
Stanislava P.
6.12.2021
Ověřený nákup
uvidime jak funguje až po vánocích
Alena D.
2.12.2021
Ověřený nákup
Pejsek jezdí, hraje a mluví. Dětem se líbí, hraje si na schovávanou.
Andrea N.
18.11.2021
Ověřený nákup
Hračka děti nezaujala. Když pejsek jede není slyšet text písničky. Je málo interaktivní - pouze 3 verze písniček, rychle se ohraje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.11.2021
Heureka recenze
je pro roční dítě,myslím,že bude dobré
CHRISTINE M.
11.10.2021
Ověřený nákup
Our 1 year old son loves it!