Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2807396

Fisher-Price Pejskova kazeta CZ

Fisher-Price Pejskova kazeta CZ

Přetočit! Dítě se může zapojit do zábavy s hračkou pro aktivitu Fisher-Price® Laugh & Learn® Štěně s remixem. Tato retro inspirovaná výuková hračka učí abecedu, počítání, barvy a další pomocí špičkově zábavných písní, zvuků a frází. Celý popis
Ušetříte 140 Kč 299 Kč
159 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 140 Kč 299 Kč
159 Kč
S novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
18.5.2022
Heureka recenze
písničky se dceři (1 rok) líbí a hračka jí moc baví jednoduchá na olvádání
jediné, ci mi chybí, je tlačítko na vypnutí třeba při převozu
Lukáš A.
17.5.2022
Ověřený nákup
za málo peněz hodně muziky...malý si s tím pořád hraje(skoro 2 roky má)...jednak to má písničky a jednat různé zvuky...nemá to ale moc fyzických prvků...jde točit kolečkem..páskou žlutou, ji natahovat... a na boku přepínač červený, kde se zaktivuje druhá půlka zvuků a první potlačí...i tak je to za ty peníze dobrá koupě
Petra S.
23.3.2022
Ověřený nákup
Super
Alena č.
1.1.2022
Ověřený nákup
Super hračka,koupili jsme pro roční dceru a vyhraje si s ní,písničky jsou známé z hraček FP,za mě spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.12.2021
Ověřený nákup
Skvělá hračka, krásně hraje.
Veronika H.
25.12.2021
Ověřený nákup
Kazetu bxch už nekoupila, očekávala jsem od ní více. Myslela jsem si že lze 40x zmáčknout a přehraje se pokaždé něco jiného, ale po 12 zmáčknutí se to opakuje. Něco v ní chrastí, podle recenzí to má tedy každá kazeta. Boční tlačítka na zmáčknutí nijak nereagují.
Kristýna N.
21.12.2021
Ověřený nákup
Hračka zaujala Spokojenost
Michaela C.
18.9.2021
Ověřený nákup
Kazeta hraje krásně, čistě, písničky jsou v češtině. Při opakovaném zmáčknutí tlačítka se písnička nepřepneme, nejdřív dohraje ta aktuální, což je výhoda.
české písničky
počítání, tvary, písmena
příjemný hlas
krásný nerušivý čistý zvuk
nešumí
písničky se při opakovaném zmáčknutní nepřepnou, ale nejdříve dohraje ta aktuální
v kazetě něco cinká, jako bylo něco ulomeného, nevím zda je to tak naschvál
boční červené tlačítko při zmáčknutí nic nedělá, taky možná schávlně