Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1411029

Smoby Kombinovaný kočárek Maxi Cosi pro panenky šedý

Smoby Kombinovaný kočárek Maxi Cosi pro panenky šedý

Elegantní kombinovaný kočárek pro panenky s šedým textilním potahem z moderního plstěného materiálu je skutečným trendem! Kočárek má odnímatelný košík. Nasazením korbičky získáte kočárek hluboký nebo lze používat jen jako sportovní kočárek. Celý popis
Ušetříte 480 Kč 1 699 Kč
1 219 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 480 Kč 1 699 Kč
1 219 Kč
Rozbaleno
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
26.1.2021
Ověřený nákup
Kočiar vyzera obyčajný, lacný plast, kolečka sa zle točia. Očakávali sme za tu cenu viac.
Marek K.
11.1.2021
Ověřený nákup
Pekne provedeny kocarek.
Veronika B.
27.12.2019
Ověřený nákup
Super kočárek. Jen by chtělo lépe poznacit šroubky
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.4.2022
Ověřený nákup
Prevedenie kočíka je veľmi lacné, plasty režú a o látke sa ani nebavme.
Jana Č.
10.1.2022
Ověřený nákup
pěkný design
natáčecí kolečka
dobrá cena
pro 3-leté dítě super
Magdaléna K.
6.1.2022
Ověřený nákup
Kočík je úžasný…. Keď už ho doskladáte. Je to zážitková aktivita. Nachystajte si zakrúcačku. V konečnom dôsledku je naozaj super a odporúčam ho. Len ak ho chcete ako dar, tak ho najskôr (cca hodinu) poskladajte ❤️
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.12.2021
Heureka recenze
pěkný design, vypadá jako klasický kočárek dítěti se s ním dobře jezdí, dobře se ovládá je hodně malinký, ale roztomilý:-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.11.2021
Heureka recenze
je to dárek tak uvidíme :-)
Natália O.
13.2.2021
Ověřený nákup
Kočík na prvý pohľad skutočne pekný, vyzerá ako zmenšenina skutočného. Objednali sme ho hlavne kvôli tomu, že je kombináciou hlbokého a športového. Dodanie bolo pomerne rýchle, bezproblémové. Kočík prišiel rozložený, v pomerne malej krabici, ale to bolo očakávané. Čo nás trochu prekvapilo bola pomerne zdĺhavá a náročná montáž. Rozložené bolo úplne všetko, vrátane rúčky, kolies atď. Kovové časti kvalitne spracované, pevné. Už spomínaná rúčka nás trochu nemilo prekvapila, nakoľko sa skladá z vodorovných častí, ktoré musia do seba západnúť a pri držaní jemne tlačia. Očakávala by som, že to bude pre deti jemnejšie, hladšie. Niektoré plastové časti sa horšie naklikávali, báli sme sa, aby sa nezlomili. A pre mňa najväčšie sklamanie je látka. Myslela som, že bude pevnejšia, ale je to len obyčajný flís. Podľa mňa pôsobí na tak drahý kočík veľmi lacno. Trochu smutná som bola aj zo športovej časti, ktorá je iba zase spomínanou látkou, bez akéhokoľvek vystuženia. S naklonením športovej časti (ktorá je inak naležato pod hlbokou) sme mali trochu problém, vyzeralo to, že už - už plast praskne. Celkový dojem kočíka je na prvý pohľad super, neterke sa páči. Ešteže sme ho kúpili v akcii, lebo v plnej cene vzhľadom na uvedené nedostatky, je nadcenený.
Ondrej S.
13.2.2021
Ověřený nákup
Chýbali dve skrutky
Lucia G.
10.2.2021
Ověřený nákup
Krásny štýlový kočík. Fakt je nádherný, vyzerá ako malý skutočný. Poskladanie nám určite netrvalo 20 minút, ako je uvedené, ale viac. Strieška mohla byť trochu pevnejšia, nie len taká látková. Vanička sa naklikava na plastiky, čo ma milo prekvapilo, čakala som, že sa len ukladá na športovú časť bez nejakého upevnenia. Zatiaľ sme ho skúšali len v izbe, takže či Hrkoce, nevieme zhodnotiť. Pokojne sa doňho vojde bábika napr. Baby Annabell. Dcéra má 2 roky, je jej trochu vyšši, na 5 ročne dieťa je tak akurát :)
Možnosť vaničky alebo športovej časti
Plastová vanička
Plastový košík
Predné otáčavé kolesá
Dizajn
Časová dĺžka skladania
Labilna strieška
image.id
Marek H.
4.2.2021
Ověřený nákup
👍
Marie F.
27.1.2021
Ověřený nákup
:)
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.1.2021
Ověřený nákup
Za tie peniaze asi najlepšia voľba. Rýchla a bezproblémová premena z kočíka s vanickou na športový kocil. Ľahké zloženie a rozloženie. Zmestí sa do neho v pohode bábika Baby Annabell.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2021
Ověřený nákup
Kocarek je moc krasny, jen trosku neprakticky material, plstí se a vytahuje.