Teddies Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider SuperSport fialové 2v1

Teddies Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider SuperSport fialové 2v1

Exkluzivní barvy, nový design koleček a odnímatelný popruh to jsou nové přednosti unikátního odrážedla Funny Wheels Super Sport 2v1. Originální české odrážedlo, které dokáže růst s vaším dítětem. Děti začnou jezdit na tříkolovém a poté hravě přejdou na dvoukolové. Během pár minut změníte tříkolové odrážedlo na dvoukolové. Celý popis

default
default
1 299 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 199 Kč
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2488714002

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
9.6.2021
Ověřený nákup
Ľahké, pekne, funkčné odrazadlo. Spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.5.2021
Heureka recenze
Těžko se skládá do kupi
Andrea H.
29.12.2020
Ověřený nákup
Super vypracované odrážadlo, pogumované kolesá, ľahká ovládatelnosť. Oceňujem možnosť výmeny zadných koliesok z dvoch na jedno a rovnako šnúru na rameno. Dcérka si ho hneď obľúbila, má dva rôčky.
Markéta D.
11.12.2020
Ověřený nákup
Na synovi jsme vyzkoušeli už několik odrážedel a teprve toto mu padlo do oka. Ve svých třech letech konečně začíná jezdit :-) Odrážedlo je krásné, nádherná zelená barva, gumová kola a špagát, díky kterému můžete odrážedlo vzít přes rameno jako kabelku. A i když je plastové, není to hrachovina.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.11.2020
Heureka recenze
Lehké, stabilní
Ivana D.
24.9.2021
Ověřený nákup
Prešli sme z "obyčajného" odrážadla s klasickými plastovými kolesami na toto a oveľa oveľa lepšie! Viacej ho používa, viac ho to baví, kolieska nehrkocú, výborná je aj šnúrka na plece. Jedine čo je, že sa dosť rýchlo zašpinili úchopy na ruky, ťažšie sa to umýva a trocha sa z nich aj odtrhlo. A možno by bolo fajn mať aj košík vpredu, ten sme museli dokúpiť.
tiché kolesá
šnúrka na nosenie
polohovateľnosť
pekný dizajn
možno trochu lepšie úchopy na ruky
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.9.2021
Ověřený nákup
Odrazedlo mne zklamalo, zadne z deti, ktere ho zkouselo, nedokazalo na motorce se dvema zadnimi koleckY poradne jet, nohy se jim neustale zasekavaly o kolecka, roztec kol je pro male deti nevyhovujici a varianta s jednim zadnim kolem zatim nejde ve veku roku a pul pouzit, deti si s tim proste zatim neporadi. Za me tedy 2v1 nepouzitelne, v tomto smeru vyhozene penize. Ocenuji nad jen gumova kola, ktera nedelaji hluk.
Nadežda B.
15.9.2021
Ověřený nákup
Skvela lahka motorka pre mensich i vacsich drobcov nakolko je vyskovo nastavitelna .....odporucam
Anna L.
25.8.2021
Ověřený nákup
.
Petra S.
24.8.2021
Ověřený nákup
Kúpené na odporučenie iných. Spĺňa všetky požiadavky. Ľahko sa ovláda, zatáča. Dá sa využiť aj dlhšie. Praktická šnúrka na zavesenie
ľahké
stabilné
dlhšie využitie
kolesá mohli byť inej farby
Monika L.
23.8.2021
Ověřený nákup
Zatím nejlepší kolečko co jsme měli, lehké, dobře jede, snadno se ovládá, syna bavi
Markéta K.
15.8.2021
Ověřený nákup
Parádní odrážedlo, syn 1,5 roku se bez něj nehne, jezdí od rána do večera. Gumová kolečka jsou super, nehlučí venku po silnici. Je lehoučké, takže ideální pro malé dítě. Složení velmi jednoduché. Také je super lanko na přehození přes rameno, ani nevíte, že něco nesete. Doporučuji!!!
lanko na přehození přes rameno
lehoučké
gumová kolečka
velmi snadná montáž
roste s dítětem - nastavení výšky a přehození koleček ze 3 na 2
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.7.2021
Heureka recenze
Možnost výměny tří koleček za dvě Popruh pro maminky na přenos Gumové držítka
Málo barevných kombinací
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.6.2021
Ověřený nákup
Kolecka jsou ticha, odrazeni neni tak namahave jako u kolecek plastovych. Snadno se ridi.Doporucuji
- snadno obladatelna
- Ticha kolecka
- nastavitelelne dve vysky
Pavlína L.
4.6.2021
Ověřený nákup
Lehké a pro děti na pohodu! Jsme spokojení, uchycení popruhu je prima.