Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1045106

Little Tikes Pískoviště želva

Little Tikes Pískoviště želva

Akce
Neprodávanější plastové pískoviště ve tvaru želvy od značky Little Tikes. Pískoviště je ukryto pod krunýřem želvy. Krunýř chrání pískoviště před nečistotami a domácími mazlíčky. Přední nohy želvy skvěle poslouží jako sedátko pro děti. Vyrobeno z odolného kvalitního materiálu. Celý popis
Ušetříte 450 Kč 1 499 Kč
1 049 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 450 Kč 1 499 Kč
1 049 Kč
Platí do 25.5.2022 nebo do vyprodání
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
19.6.2020
Ověřený nákup
Spokojenost, pískoviště je hezke, jen víko by mohlo být ze silnějšího plastu a možná zacvakavaci. Takhle je potřeba zatížit aby neuletelo.
Marián S.
14.5.2021
Ověřený nákup
Piesko presne podla ocakavani.
Petra Z.
29.4.2021
Ověřený nákup
je dobre pieskovisko pekne aj prakticke .paci sa dietatu
Iva S.
26.3.2021
Ověřený nákup
Moc se vnučce pískoviště líbí.
Hana V.
7.10.2020
Ověřený nákup
doporučuji, rychlé dodání, bezva cena
Simona M.
30.8.2020
Ověřený nákup
Želva vypadá docela hezky, bohužel nemá kryt, který by šel přidělat, proto je potřeba při větru něčím zatížit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2020
Heureka recenze
Lehký a skladný, překvapivě odolný.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.5.2022
Ověřený nákup
sikovna vecicka pre hru malych deti, má dve miesta na sedenie, je z jedného kusu, teda stabilné, má kryt proti znecisteniu a napadaniu necistot a bude sa zrejme dať použiť aj ako bazenik.
Helena D.
30.11.2021
Ověřený nákup
Pro malou vnučku ideální řešení na malou zahrádku.
Eva F.
17.9.2021
Ověřený nákup
Prekrasne, velke, za super cenu :)
Michal N.
13.9.2021
Ověřený nákup
Vnučka nadšená, jediné minus, příliš lehké víko, je nutné zatěžkat proti větru
Petr J.
3.9.2021
Ověřený nákup
S takovou rychlostí dodání jsem se ještě nikde nesetkal. Zboží bylo přivezeno hned druhý den po objednání ani to nebylo 24 hodin opravdu super.
Rychlost, komunikace
Ernest S.
18.8.2021
Ověřený nákup
Akurat pieskovisko pre 1,5 ročné dieťa. Výhoda ze sa dá zakryť a nepotrebuje vela miesta.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.8.2021
Heureka recenze
Pokud výrobek přežije několik sezón, rád přidám více hvězdiček. Zatím nelze soudit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.7.2021
Ověřený nákup
Pieskovisko z prekvapujuco odolneho plastu, zatvaratelne, objem idealny pre male deticky.