Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2662471

Nerf Elite 2.0 Echo CS-10 + Nerf Elite 2.0 20 náhradních šipek

Nerf Elite 2.0 Echo CS-10 + Nerf Elite 2.0 20 náhradních šipek

Dárek
Modifikuj si tento nový blaster jak potřebuješ a pak vyraz do boje. Tato pistole umožní 4 různá nastavení. Součástí je připojitelná pažba a prodloužení hlavně. Pak už jen stačí naplnit zasobník a vrhnout se do pořádné akce Nerf. Celý popis
Zdarma Dárek v hodnotě 159 Kč
Nerf Elite 2.0 20 náhradních šipek
Ušetříte 300 Kč 1 249 Kč
949 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 300 Kč 1 249 Kč
949 Kč
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na 3 prodejnách
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

martina k.
29.12.2021
Ověřený nákup
Zabava pre malych a aj tatínkov😅
Miroslava K.
28.12.2021
Ověřený nákup
Skvelá hračka pre chlapcov, kupili sme rovno dve, maju dobry dostrel, velky zasobnik nabojov, dokaze to nabit aj 6 rocny chlapec. Este kvoli bezpeciu treba dokupit ochranne okuliare. U nas velka spokojnost.
Gé D.
5.9.2021
Ověřený nákup
Skvělá manipulace
Nabíjení se neseka
Menší dítě může mít problém nabít. Je k tomu potřeba víc sily
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.7.2021
Heureka recenze
Skvělé pro kluky nad 10 let Dobrý zásobník, střílí daleko, rozložitelná do batohu Jde dobře kombinovat s NERF Stryfe Bezpečné řádění s ostatními kluky
Není automatická, každá střela se musí nabít
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.3.2021
Heureka recenze
Sedne do ruky
Zasekávají se náboje,ale to je u Nerf klasika
Monika B.
27.12.2020
Ověřený nákup
super ;) syn je nadšený
dá se rozkládat skládat
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2022
Heureka recenze
Syn dostal jako dárek k svátku. Je nadšený a střelba ho baví. Synovi se prostě NERF pistole moc líbí.
Bohumila Š.
6.1.2022
Ověřený nákup
Super zbraň, občas se zasekávají náboje, jelikož pružina zásobnníku se zasekne a nutno častěji rozebírat a také náboje zapadávají do pažby.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.11.2021
Ověřený nákup
Vše naprosto v pořádku. Nerfka funguje, nic se nezasekává.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.10.2021
Heureka recenze
ovládání metodou pokus - omyl, návod?
Alena K.
14.9.2021
Ověřený nákup
Po 14 dnech od zakoupeni prestala fungovat
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.9.2021
Ověřený nákup
Jo, dobrá pistole, ale nedá se s ní mířit úplně přesně na cíl. Jen přibližně.
Kamila M.
16.5.2021
Ověřený nákup
perfektní provedení, super, že se dá rozložit a také zásobník je výhoda, super
Martin D.
30.3.2021
Ověřený nákup
naboje sa v nej casto zasekavaju
Hana C.
26.2.2021
Ověřený nákup
Syn byl nadšený.