Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1098304

Alltoys Variabilní dráha 192 dílů s točnou

Alltoys Variabilní dráha 192 dílů s točnou

61x

hodnoceno

96 %

spokojenost

5x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
S touto autodráhou se děti nebudou nikdy nudit. Skládá se ze 192 dílků, které je možné poskládat do různých tvarů dráhy a neustále tak závodní okruh obměňovat. Součástí je také jedno auto. Celý popis
Ušetříte 281 Kč 700 Kč
419 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 281 Kč 700 Kč
419 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
22.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Magdalena K.
3.1.2022
Ověřený nákup
Super. Malý si s tím vyhraje. Skvělá hračka za dobrou cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.3.2021
Ověřený nákup
Draha je super, lehounce tvarovatelna i pro dite, tocna funkcni. Auto toho asi moc nevydrzi, uz prvni den haprovalo, i kdyz melo nove vymenene baterky, ale nakonec jsme ho nejak rozdychali a zase dela radost. Za tu cenu se myslim vyplati,3lete dite nadsene, u zadne jine hracky tak dlouho nikdy nevydrzelo.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.2.2021
Ověřený nákup
Dcerku zabaví na dlouhou dobu. Základní sadu dostala už ke třetím narozeninám, pak jsme přikoupili rozšíření.
Jana O.
21.1.2021
Ověřený nákup
Děti byly štastné, autičko jezdí.
Tomáš K.
18.1.2021
Ověřený nákup
Hodně zábavy za málo peněz, dráha vydrží i hrubší zacházení.
Horší zpracování elektroinstalace u autíček. Po malé úpravě fungují dobře.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2020
Heureka recenze
Objednáno z domova
Světlana R.
13.12.2020
Ověřený nákup
vánoční dárek - zatím nevím
ILONA L.
28.11.2020
Ověřený nákup
Nemůžu hodnotit je to dárek k vánocům. Ale už se těším.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.11.2020
Heureka recenze
Moc hezké provedení dráhy. Můžete ji nastavit do jakéhokoliv tvaru.
Občas vyjíždí auto z dráhy,ale to není takový problém...
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.9.2020
Ověřený nákup
Pekny darek detem
Anna Š.
2.6.2020
Ověřený nákup
Perfektní výrobek, který umožní dítěti použít vlastní stavební názor
Lucie K.
29.4.2020
Ověřený nákup
Naprosto suprová dráha. Jde složit všemožnými způsoby. Autíčko vydrží přibližně jeden den v kuse jezdit na baterky. :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.3.2020
Heureka recenze
Hodně dílů zabere chvylku sestavení různé kombinace
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2020
Heureka recenze
Cena
Jindra M.
3.4.2020
Ověřený nákup
vnučka měla radost