Bino Lékařský set v dřevěném kufříku

Bino Lékařský set v dřevěném kufříku

S lékařskou sadou SANTÉ si děti užijí spoustu zábavy. Tento herní set si zamilují všichni malí doktoři a doktorky. Je plný praktických věcí, které jsou potřeba pro rychlé ošetření pacienta. Hra naučí děti nejen k citu a empatii, ale i to, že i jejich příští návštěva u lékaře již může být bez obav. Napomáhá také k rozvoji motoriky u dětí a učí je ke koordinaci očí a rukou. Díky svému hravému provedení jim pomáhá k rozeznávání různých tvarů a barev. Celý popis
Od prodejce MALL
1 099 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
699 Kč
-36%

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2667312

Recenze (0)

Jana M.
10.2.2021
Ověřený nákup
Vše v pořádku
Emma D.
28.1.2021
Ověřený nákup
Nevydrží dlouho
Marie K.
25.1.2021
Ověřený nákup
Krásné kvalitní provedení
Zuzana S.
22.11.2021
Ověřený nákup
Spokojenost, rychlé dodání.
Janka z.
3.2.2021
Ověřený nákup
jedine nevyhoda injekcia drevenna sa rozpadla hned jak ju mala chytila do ruky a zatvaranie kufrika vydrzalo tyzden inak ostatok ok
Ivana L.
1.2.2021
Ověřený nákup
úžasný kufřík,musela jsem dokoupit obynadla.
Libor C.
29.1.2021
Ověřený nákup
Ok
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2021
Ověřený nákup
Kufřík hned vypadl z obou pantů a fonendoskop nedrží
Veronika B.
20.1.2021
Ověřený nákup
Krásna a kvalitná drevená hračka. Moje detičky sú spokojné.
Krásne
Kvalitné
image.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.1.2021
Ověřený nákup
Nejlepší kufřík co jsem viděla, jen bylo potřeba upravit stetoskop, aby lépe držel. Malá si krásně vyhraje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.1.2021
Heureka recenze
příjemný materiál-dreva
Simona A.
12.1.2021
Ověřený nákup
Druhý doktorský kufřík našich dětí, první měly plastový a nedá se srovnat. Je to celkem kvalitní hračka, ale má své drobné nedostatky, což děti neřeší. Osobně mi vadí, že je nutné vše opravdu důkladně poskládat, jinak nelze zavřít, to děti samy nezvládnou (1,5 a 4 r). Na kufříku by mohl být nějaký obrázek, alespoň zdravotnický kříž. Poměr cena výkon je dobrý, určitě doporučuji.
Dřevo
Veselé barvy
Vše, co malý doktor potřebuje
Těsný prostor, nutno vše pečlivě poskládat, jinak nelze zavřít, což děti nezvládnou
Stetoskop nedržel rozevřený v určité poloze, bylo nutné utěsnit vatou
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2021
Heureka recenze
Hezký design Dřevo Veselé barvy Vše, co malý doktor potřebuje
Nedostatečný prostor v kufříku, věci nutno přesně poskládat Zavírání by mohlo držet lépe Stetoskop nedrží rozevřený v určité pozici
Petra C.
11.1.2021
Ověřený nákup
Naprosto skvělé provedení!! Kvalitní materiál, krásné barvy, a hlavně spousta příslušenství včetně stříkačky, a prášků :-) Nedá se srovnat s plastovými výrobky. Perfektní nákup!
Simona O.
11.1.2021
Ověřený nákup
Kufrik plni svoju funkciu,pre dvojrocne dieta to uplne staci. Ale kvalita je slabsia. Kebyze som nebol darcek na vianoce,vratim to. Mozno sme chytili takyto nepodareny kus. Bol obity zvonku a taktiez vo vnutrne “policky” nedrzia odkedy sme ho otvorili..