Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1467298003

Kinderkraft Balance bike RAPID Midnight Green

Kinderkraft Balance bike RAPID Midnight Green

Odrážedlo Balance bike rapid Magic je rychlý a lehký prostředek pro ty nejmenší cyklisty. Děti se naučí správně manévrovat a ani smysl pro rovnováhu nezůstane pozadu. Případnému pádu zabraňují řídítka s omezeným otáčením. Vhodné pro děti od 2 let. Celý popis

Barva

default
default
Ušetříte 400 Kč 1 749 Kč
1 349 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 400 Kč 1 749 Kč
1 349 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Daniela N.
26.2.2020
Ověřený nákup
vyborné první kolo pro nejmenší původně jsme chtěli zakoupit firstbike, ale toto je výborné pro děti menšího vzrůstu..., velmi dobrá manipulace
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2022
Ověřený nákup
chýbajú brzdy
Dana K.
30.9.2021
Ověřený nákup
ODRÁŽADLO SOM KÚPILA PRE VNUČKU NA NARODKY. RODIČA BOLI NADŠENÝ, VZHĽADOM TOHO RETRO ODRÁŽADLA,ALE AJ KVALITOU. ZATIAĽ SA VNUČKA S TÝM OBOZNAMUJE. MÔŽME LEN DOPORUČIŤ, HLAVNE KVALITOU VÝROBKU.
image.id
Karel K.
22.3.2021
Ověřený nákup
První odrážedlo, krásně jede, kola jsou velmi příjemná nafukovací, kvalitní rám, sedadlo, přiměřeně těžké ( syn nemá potíže), zvonek to je zábava, je perfektní jsme moc spokojeni hlavně syn !
drobná nevýhoda je chybějící brzda s ní by bylo dokonalé 😉
Petra Š.
12.1.2021
Ověřený nákup
Kolo je skvělé, ráda bych ale upozornila prodejce na závažnou chybu. Na stránkách je napsáno, že kolo je od dvou let, na krabici je ale věk 3+. Bohužel musím říci, že pro našeho dvouleteho chlapecka je zatím moc velké a těžké. Kolo samo o sobě je ale parádní, proto mu dávám pět hvězdiček
Markéta B.
22.12.2020
Ověřený nákup
Výškově nastavitelné sedadlo.
Miroslava L.
7.8.2022
Ověřený nákup
sem spokojena
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.7.2022
Ověřený nákup
Krásné a lehké, malá (2,5) ho miluje. Nafukovací kola jsou super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.4.2022
Heureka recenze
Lehký a krásný
Monika C.
8.1.2022
Ověřený nákup
Spokojnosť veľká
Ignacio V.
28.9.2021
Ověřený nákup
excellent bike
Barbora B.
16.9.2021
Ověřený nákup
Krásne vozitko avšak už by sme ho asi nekúpili. Náš drobec je krpec a poloha sedadla je dosť ďaleko od riaditok, čiže je trošku natiahnutý na celom vozítku. Taktiež sa príliš tažko otáča volantom na ktorúkoľvek stranu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.5.2021
Heureka recenze
Vzhledově krásné a za super cenu
Zatím žádná
Ludmila D.
18.5.2021
Ověřený nákup
Výborné odrážedlo pro první výuku jízdy na kole.
Lukáš Č.
20.4.2021
Ověřený nákup
Ok