Ravensburger Minecraft

Ravensburger Minecraft

Akce
Strategická stolní hra pro všechny fanoušky Minecraftu. Zábavná hra, která bude bavit i ty, kteří klasický Minecraft nehrají. Proveďte jednu z pěti možných akcí, sbírejte suroviny, budujte a bojujte s monstry. Kdo má na konci hry největší hodnocení, vyhrává. Celý popis
1 199 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
849 Kč
-29%
Doprava zdarma
Platí do 7.11.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na 2 prodejnách
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1964114

Recenze (0)

Petr H.
30.10.2020
Ověřený nákup
Vyvážená a svizna hra pro celou rodinu. Pekne provedeni, bez problemu mohou hrat i dospěli, kteri Minecraft nikdy v PC nehráli 😀
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.8.2020
Ověřený nákup
Trochu déle trvá zorientovat se ve hře, protože je tam více úkonů v jednom tahu, a musí se u toho strategicky myslet, ale baví to děti i dospělé. Hlavně teda děti, ty mají Minecraft v malíku. A jako bonus syn využívá kostičky i na stavění.
Lena K.
12.8.2020
Ověřený nákup
Je to výborná hra, po prvom zaharani sa nám už nezdala zložitá, trochu sme sa toho báli podľa videa. Odporúčame všetkými desiatimi.
Petra G.
21.7.2020
Ověřený nákup
Hra děti opravdu baví. Musí u ní přemýšlet. Nevýhodou je, že stále chodí, abych s nimi hrála také :-)
Děti baví.
Cena
Jana P.
3.7.2020
Ověřený nákup
Na moje prekvapenie strategicky vyspela hra- syna a kamaratov (9-12 rokov) bavi rovnako ako mna (42 r). Hra trva trochu dlhsie, ale nedajte sa odradit pomerne komplikovanymi pravidlami, velmi rychlo sa osvoja. Takze vyborna hra, hraci musia mysliet par krokov dopredu, kvalitne prevedenie. Jedine minus- minecraft grafika pixlov, ale to je vec vkusu. 😎
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.7.2021
Heureka recenze
Perfektně zpracované po všech stránkách Chytne i hráče, kteří nikdy nehráli Minecraft
Gabriela P.
19.6.2021
Ověřený nákup
Fajn hra
Jozef K.
21.5.2021
Ověřený nákup
výborná hra
Daniela O.
13.5.2021
Ověřený nákup
Hra je úplne perfektná. Deti (milovníci Minecraftu) sú z nej nadšené. Hra nie je jednotvárna, zakaždým je úplne iná, nakoľko sa mení pozícia jednotlivých kariet, tým pádom je to stále niečo iné a zaujímavé.
každá nová hra je úplne iná ako predchádzajúca, nakoľko sa mení pozícia kariet
kartičky sú z tvrdého papiera
hráči si vyberajú pri ťahu 2 úkony z viacerých možných, čím je hra nepredvítateľná a veľmi zaujímavá
Stanislav T.
26.1.2021
Ověřený nákup
perfektní hra pro děti i dospělé, super i pro "nepolíbené" Minecraftem (jako já)
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.1.2021
Ověřený nákup
Velmi pěkná hra pro celou rodinu.
Dá se sehnat i o dost levněji.
Miroslav B.
1.1.2021
Ověřený nákup
Praktické parametry hry uvedené na obalu lze potvrdit (věk: 10-99, počet hráčů 2-4, hrací doba: 30-60 min.). Zpočátku samozřejmě hra zabere víc času než si hráči osvojí pravidla a strategii. Lze hrát ve dvou, ale hra se tím trochu mění (delší hra, snadnější předvídatelnost, hra proti jednomu potihráči). Lze odlehčit zmenšením zásoby kostek na začátku. Pro méně soustředěného a méně bystrého hráče (jako já) se požitek ze hra objeví asi po vícero hrách, kdy se zažijí stereotypy a člověk se může víc soustředit na strategii. Hodnotím jako dobrou strategickou hru.
známé prostředí pro hráče stejnojmenné počítačové hry
vejde se dobře na klasickou stolní desku a po celou dobu se nehýbe s rozměrem hracího pole
materiálově kvalitní (žetony z pevného kartonu, dřebvěné kostky)
učení pravidel a prostředí hry si vyžádá určitý čas
rozměry a váha krabice s žetony dělá hru vhodnou spíš nadoma než jako cestovní
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.12.2020
Ověřený nákup
Hru jsem pořídila dceři a musím říct, že ji hodně baví. Takže jsem spokojená. Hrajeme ji spolu.
Markéta B.
30.12.2020
Ověřený nákup
Super hra
Petr U.
30.12.2020
Ověřený nákup
Děcka jsou spokojený.