Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1218750

Teddies Kombajn na setrvačník 31 cm

Teddies Kombajn na setrvačník 31 cm

116x

hodnoceno

74 %

spokojenost

3x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Detailně propracovaný kombajn v šedo-zeleném barevném provedení s velkou přední radlicí je věrnou kopií opravdové zemědělské techniky. Stroj disponuje bočním ramenem na výsyp a odnímatelným přívěsem. Celý popis
459 Kč
Prodává MALL
459 Kč
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Eva L.
9.12.2020
Ověřený nákup
Kombajn je krásný
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.9.2020
Heureka recenze
velikost vypadá jako na obrázku
poničený - ulomené světlo (asi přepravou) radlice na kombajn nešla nasadit, chyběl celý čudlík (naštěstí šlo opravit, ale z použitím vlastních zdrojů) netočí se přední radlice
Viktoria S.
13.1.2021
Ověřený nákup
Spokojnosť...
Soňa G.
13.1.2021
Ověřený nákup
Cena=kvalita Nemožno očakávať nič extra
Matej V.
8.1.2021
Ověřený nákup
Nič moc.
pekný a vhodná veľkosť
žiadny návod
kosiaca lišta nešla primontovať a odlomila sa takmer okamžite
sprevodovanie medzi kolesami a kosiacou lištou (krútenie kolies malo krútiť lištu) vôbec nefunguje
Pavel Z.
5.1.2021
Ověřený nákup
Spokojenost
Soňa N.
1.12.2020
Ověřený nákup
S hračkou se musí opatrně, zpracování není moc kvalitní, menší části vypadají, že se brzy zlomí. Malému se ale líbí, je velký a vzhled dobrý. Kvalita zpracování pokulhává.
Petra K.
30.11.2020
Ověřený nákup
Je moc pěknej.
Daniela L.
25.11.2020
Ověřený nákup
pekné prevedenie, dotiahnuté detaily, odporúčam
treba rátať s tým, že menšie dieťa poolamuje drobné súčasti
Stefan F.
10.11.2020
Ověřený nákup
Vyborna hracka. Nerieste negativne recenzie. Proste za 13 eur je to super kupa. Velmi vela pohyblivych casti a aj ked nieco odpadne ide to nasadit naspat.
Ladislav Š.
14.1.2022
Ověřený nákup
Všetko ako má byť
Jan Č.
5.1.2022
Ověřený nákup
Nekvalitní zpracování, hračka od novoty nefunkční.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2022
Heureka recenze
Propracované detaily Stále drží pohromadě
Eva K.
1.1.2022
Ověřený nákup
Zdařilá zmenšenina, hračka měla úspěch.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.1.2022
Ověřený nákup
Pekný, veľký a kvalitný, má veľa možností a funkcií.