Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1323406

Rolly Toys Zahradní kolečko červené

Rolly Toys Zahradní kolečko červené

Zahradní kolečko v červené barvě pro malé zahradníky má stabilní kolečko, kovovou misku a plastové rukojeti. Je určené k převážení menších břemen. Celý popis
Ušetříte 240 Kč 799 Kč
559 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 240 Kč 799 Kč
559 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny
29.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Zdeněk K.
22.8.2019
Ověřený nákup
Nanašel jsem žádné vady
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.1.2020
Heureka recenze
nej. táčka. Plastové nebrat. To jsou třetí pro třetí dítě, aby se neškubaly.
Žofia Z.
18.2.2022
Ověřený nákup
super
Karel B.
28.12.2021
Ověřený nákup
To přední kolečko je fakt tvrdej plast. To je škoda. Kdyby bylo o 200 dražší a bylo z gumy, bylo by to 1A. Zbytek je opravdu slušně bytelný.
Daniela M.
2.9.2021
Ověřený nákup
Pro tříletou holčičku na zahradu akorát velké, pevné, plechové, snad vydrží :) , škoda jen, že nemá gumové kolečko, ale zase alespoň nebudeme muset řešit dofukování a pneu :)
Dana H.
1.9.2021
Ověřený nákup
Zboží odpovídá vyobrazení, je kvalitní, oproti jiným e-chopům i nízká cena
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.7.2021
Heureka recenze
je to pro děti špička
Jarmila R.
23.6.2021
Ověřený nákup
Kolečko jsem koupila jako dárek k svátku pro tříletou vnučku na chalupu. Po otevření dárku byla nadšená. A my taky. Kolečko je z kvalitního materiálu, má příjemné rukojeti a dobře se, i malému dítěti, s ním manipuluje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.6.2021
Heureka recenze
kovová konstrukce kovová korba gumové madla
plastové kolečko
Pavla C.
28.5.2021
Ověřený nákup
Kvalitní , perfektní
Jakub Z.
30.1.2020
Ověřený nákup
Nejlepší kolečko na trhu pro děti 2-6 let. Koupil jsem už třetí, aby se děti nehádaly.
Lucie S.
11.1.2020
Ověřený nákup
Kolecko splnuje vsechny pozadavky,ktere jsme od nej ocekavali. Mame 3,5letou dceru,ale vypada na vic let. Takze kolecko jiste muze mit i treba jeste 6-7lete dite,mozna i vice.
Alena R.
7.1.2020
Ověřený nákup
chýbal 1 šrob a ostatné použité nie je možné dotiahnúť, tak sa zdá, že sa fúrik pri pohybe rozpadne. Ak ho majú deti používať, je nutné vymeniť všetky šroby + matky za iné.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.9.2019
Heureka recenze
Pěkné zpracování
Při šoupání se lak snadno odírá a v budoucnu budou myslím tato místa rezavět.
Petr K.
31.7.2019
Ověřený nákup
Super, jako skutečné. Vnuk ho nedá z ruky. Uveze štěrk, písek, hlínu a pod.