Dino Tatra Auto 148 73cm modro-červená

Dino Tatra Auto 148 73cm modro-červená

DÁREK k nákupu: Elektronické předplatné časopisu Maminka na půl roku zdarma pro všechny členy klubu Pro děti, více informací naleznete ZDE
Legendární plastová Tatra 148 známá mezi dětmi i rodiči. Tato klasická hračka na písek má širokou korbu, na které se děti mohou vozit. Nové zpracování s inovacemi, avšak stejně kvalitní jako tenkrát.
Celý popis
Od prodejce MALL
849 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
629 Kč
-25%

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 667810

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
15.11.2021
Ověřený nákup
TATRA NEZNA BRATRA SKVELA HRACKA.
Lenka D.
30.9.2021
Ověřený nákup
Vděčný dárek pro každého chlapečka od 1 roku nebo od prvních polkusů chození. Neslouží jen k vození sebe či nákladu,ale simuluje i chodítko. 1letý syn byl nadšený už jen z krabice, ve které byla Tatra zabalená :) Využíval ji jako přelezku. Starší sourozenec může využívat také. Nosnost neuvěřitelná i pro dospělého. Kvalitní provedení a v této barevné kombinaci (červená-modrá) je opravdu krásná.
Tomáš I.
11.5.2021
Ověřený nákup
Ma menšiu korbu ako tatra 815 ktorú som mal v detstve ale, má praktickú rucku a kvalitnejšiu aretaciu korby.
Veronika Š.
20.1.2022
Ověřený nákup
Auto je skvělé, má sklápěcí korbu i velkou nosnost. Určitě něco vydrží. Zásilka přišla včas podle podle původních instrukcí. Jsme spokojení.
Pavel G.
20.1.2022
Ověřený nákup
Super hračka s překvapivou nosností 100kg. Vnouček se nemůže od ní odtrhnout.
Milan R.
11.1.2022
Ověřený nákup
super
Andrej Č.
10.1.2022
Ověřený nákup
Dobre
Veronika S.
10.1.2022
Ověřený nákup
Super
Katarína K.
7.1.2022
Ověřený nákup
Parada
Soňa S.
5.1.2022
Ověřený nákup
Som spokojná, je to darček pre môjho vnúčika. Bude mať 1 rok.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2022
Ověřený nákup
Takřka před 30 lety měly naše děti, samozřejmě každé svoji, oranžovou. Tuto jsem objednávala přes e-shop, tedy jen podle obrázku a recenzí, ale skutečnost překonala očekávání. Materiál, zpracování, barva (máme modro-červenou), chytré madlo k přenášení na korbě. Nadšeni byli všichni včetně osmiměsíčního vnoučka, i když ten ji určitě náležitě ocení až časem.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2021
Heureka recenze
Krásné barvy Kvalitní zpracování Má i bezpečnostní pojistku
Anna S.
29.12.2021
Ověřený nákup
skvele
Dita Ž.
28.12.2021
Ověřený nákup
Bezva dárek pro vnučku😀
Milan T.
28.12.2021
Ověřený nákup
klasická tatra je nadčasový darček pre všetkých chalanov nad1,5rok, je robustná s velkou nosnosťou, jednoducho báječné hračka.