CZ 2018-12-BO-Climate

Povánoční výprodej na MALL.CZ začne 26. prosince

Praha, 25. prosince 2011

O den dříve než v loňském roce, o půlnoci z 25. na 26. prosince, začne velký povánoční výprodej v internetové nákupní galerii MALL.CZ. Ten bude svým rozsahem dosud největší v historii obchodu, probíhat bude ve všech odděleních a slevy dosáhnou až 70 %. Výprodej bude probíhat do konce ledna.

„V loňském roce se povánoční výprodej setkal s mimořádným ohlasem zákazníků – návštěvnost našeho obchodu v první den výprodeje dokonce přesáhla rekordní číslo z předvánočního období,” popisuje Tomáš Jeřábek, obchodní ředitel MALL.CZ.

„Díky výprodejům se dá čekat druhá velká vlna nákupů, která začne 26. 12. a bude trvat až do konce ledna. Někteří zákazníci totiž s útratou čekají až na začátek velkých slev, navíc mnoho lidí dostane k Vánocům peníze nebo dárkové certifikáty. Na MALLu nabídneme až 70% slevy, akce proběhne ve všech odděleních,” dodává Tomáš Jeřábek.

Výprodejové zboží bude po celou dobu slev doplňováno. Vyplatí se ale nepromeškat začátek, kdy bude výběr nejširší, a současně průběžně sledovat, co je možné za výhodné ceny momentálně nakoupit.

Výprodej